Avís legal Restaurant Cúria Reial

DADES IDENTIFICATIVES

D’acord amb el que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’informa a tots els nostres clients, usuaris i visitants en general, sobre la informació legal relativa a la propietària.

RESTAURANT CÚRIA REIAL
17733 Albanyà (Alt Empordà) Girona
+34 972193074

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Tota comunicació establerta amb www.curiareial.com sigui quin sigui el mitjà utilitzat, incloent correus electrònics o a través dels formularis presents en aquest lloc web, suposa l’acceptació i consentiment exprés perquè les seves dades personals siguin incorporades a fitxers, els quals són titularitat de RESTAURANT CÚRIA REIAL

Qualsevol dada de caràcter personal serà tractat d’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Per tant, qualsevol persona física o jurídica podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte a les dades que constin en els anteriorment esmentats fitxers, podent revocar el seu consentiment per escrit en el moment que cregui oportú.

Per exercir aquests drets, podrà fer-ho a través de l’adreça de correu electrònic info@curiareial.com o mitjançant comunicació per escrit dirigida a:

 

RESTAURANT CURIA REIAL
17733 Albanyà (Alt Empordà) Girona
+34 972193074
info@curiareial.com